Om mig

Billede2

Det kan være svært at finde de rette kompetencer og nogle gange også  at finde budget til en fuldtidsansat. Måske vil du gerne slippe for at skulle betale bl.a. feriepenge, pension, sygedage, pc-udstyr m.m. I det tilfælde er en ekstern freelance konsulent en fantastisk ressource, der kan udnyttes alt efter behov.

Men inden du laver en aftale med mig, kommer her lidt om, hvad du kan forvente jeg kan hjælpe med  samt mine kompetencer og erfaringer.

Jeg har 8 års erfaring med digital markedsføring og sociale medier. De første år gennem min egen startup og de sidste 5 år på både medie- og reklamebureau.  Mit arbejde er altid baseret på data og indsigter indenfor målgrupper, tidligere resultater og en bred viden indenfor de forskellige digitale kanaler.

Min passion er at hjælpe virksomheder med at skabe succes inden for digital markedsføring og sikre, at de udnytter de sociale medier korrekt og til fulde.

Jeg har arbejdet med kunder i mange forskellige brancher, både B2B, B2C og B2G. Her kan jeg bl.a. nævne Rockwool, Telenor, CBB, Ekstra Bladet, thansen, Carlsberg, Lungeforeningen, Balmain Hair Courture, Carte Noire, Movia, Finanstilsynet og mange flere.

Lidt af det jeg kan hjælpe med

Har du et projekt i tankerne?

Jeg hjælper gerne med at føre dine ideer ud i livet. Lad os tale om, hvad vi kan skabe sammen.